Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Ik ben bij Anouk begonnen omdat ik eindelijk eens van mijn overtollige zwangerschapskilo’s af wilde. Ik had ze al te lang meegesleept. Mijn zoontje was al 2 en die kilo’s plakte er nog aan. Tijd dus voor verandering. 

Ik ben in 4 maanden tijd mijn kilo’s kwijt geraakt. Anouk is heel goed in motiveren . Helemaal op momenten dat je het niet meer ziet zitten. Ik had echt het gevoel dat we het samen deden.

Mijn kilo’s zijn er nu (3 maanden later) nog steeds af. Ik heb geleerd anders en beter met voeding om te gaan. Ik heb geleerd dat gezond eten ook lekker kan zijn. En dat ik dus kan blijven genieten van mijn leven. Nu alleen met meer zelfvertrouwen!

Ik kan de begeleiding van Anouk aan iedereen aanraden. Ze luistert goed naar je, staat altijd voor je klaar en zet net die stap extra.

Imke

Ik ben 3 jaar geleden bij Anouk begonnen. Destijds was ze nog niet zolang bezig.

Mijn doel was om +/- 8 kg af te vallen. 9 maanden later ben ik gestopt en stond de weegschaal op -18 kg. En dat met elke week een bakje chips eten. 

De menu’s die Anouk maakt zijn makkelijk, lekker, gezond EN voor het hele gezin. Niks apart koken, niks moeilijke ingrediënten. 

Ik kan het iedereen aanraden. Je krijgt een andere kijk op eten. Ik heb een nieuwe relatie met eten gekregen. 

Verder voorziet Anouk je van de nodige tips & trucs om het leven makkelijker en lekkerder te maken. 

Stap voor stap verander je je eetpatroon. En hierdoor heb je niet in de gaten dat je aan het einde een geheel nieuw eetpatroon hebt ontwikkeld. 

Fenna