Wil jij maandelijks weekmenu’s, tips en inspiratie ontvangen om jouw eetpatroon zo gezond mogelijk te maken? 

Dan is dit membership iets voor jou!

Herken jij jezelf hier in…….

 

…..Je wilt gezonder gaan leven, maar je weet niet waar te beginnen

….. Je zit in een sleur qua eten

…..Je bent inspiratieloos geworden qua voeding

…..Je wenst een aantal kilo kwijt te raken, maar geen streng dieet te volgen

…..Je wilt graag houvast qua voeding 

…..Je wilt graag geïnspireerd worden en nieuwe recepten uitproberen

…..Kortom, je wilt werken aan je gezondheid maar het niet alleen doen

 

Lieve jij, het komt allemaal goed. Laat het membership je daarmee helpen.

 

Je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn er vele die net als jij gezonder willen gaan leven zonder een dieet te moeten volgen.

Je hoeft geen grote veranderingen door te voeren om je lekkerder in je vel te voelen. Want let’s be honest: grote veranderingen roepen grote weerstand op. Kleine veranderingen, kleine stapjes maken uiteindelijk ook een grote verandering. En omdat het geleidelijk aan gaat, is het makkelijk te doen. 

Met het Slim with Food Membership krijg je nieuwe inspiratie, leer je tips & trucs om moeilijke momenten door te komen en krijg je volledige menu’s (inc. recepten) waar het gehele gezin van kan genieten. 

Dit weet ik omdat ik al meerdere dames heb geholpen op deze manier.

 

In 2017 ben ik begonnen om dames te helpen met het bereiken van hun doelen. Dames die al alles hadden geprobeerd, hun doelen hadden bereikt en daarna weer een terug val hadden. 

Met mijn hulp hebben de dames geen terugval gehad. Ze  zijn blijvend afgevallen. Sommige zelfs 15 tot 20 kg. En die kilo’s hebben ze nog steeds niet terug. En die vinden ze ook niet terug. Ze zijn die overtollige kilo’s voorgoed kwijt. En dat is wat we allemaal willen, toch? 

Deze dames hebben geen moeilijk dieet gevolgd, met verboden producten. Deze dames hebben (samen met hun gezinnen) mijn menu’s gevolgd. Menu’s zonder moeilijke ingrediënten of producten die alleen maar te verkrijgen zijn in een toko. Maar met producten die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. 

Verder zijn ze voorzien van tips & trucs om moeilijke momenten te doorstaan. Nu hebben ze nauwelijks nog moeilijke momenten. En kunnen ze volop genieten van hun leven.  

Tijdens dit membership, leer jij…..

 

⇢ Dat je inspiratie zal op doen qua voeding

⇢ De juiste hoeveelheden die je dient te nuttigen

⇢ Welke tips & trucs jij kunt toepassen om moeilijke momenten door te komen

⇢ Welke brandstoffen je lichaam allemaal nodig heeft. En waarom

⇢ Dat je geen moeilijke, ingewikkelde recepten hoeft klaar te maken om het lekker te houden

⇢ Dat je niet apart hoeft te koken voor jezelf als je wenst af te vallen. Maar er recepten zijn waar je gehele gezin van kan mee genieten. 

 

Wat kun je verwachten van het Slim with Food Membership?

Gezondheid

Met behulp van dit membership leer jij goed voor jezelf te zorgen en te werken aan je gezondheid. En dit allemaal op je eigen tempo

Niet alleen

Door deel te nemen aan dit membership sta je er niet alleen voor. In de facebookgroep van Slim with Food kun je de support vinden die je nodig hebt

Tips & trucs

Je ontvangt allerlei tips & trucs om moeilijke momenten zo goed mogelijk door te komen. Daarnaast ontvang je ook tips & trucs over slim boodschappen doen. 

i

Weekmenu's

Je ontvangt weekmenu’s en bijbehorende recepten zodat je voldoende inspiratie krijgt over wat en hoeveel je mag en kunt eten. 

Wat houdt het Slim with Food Membership in?

Het Slim with Food Membership is een maandelijks abonnement waarbij je weekmenu’s, tips & trucs en inspiratie zal ontvangen met betrekking tot voeding.

Dit membership gaat je helpen om een gezondere versie van jezelf te worden. Een membership waar je er niet alleen voor staat.

De investering voor het membership is €9.99 per maand.