About me: Ik ben dus Anouk.

 

Sinds 2010 getrouwd met Ralph en in 2012 zijn wij voor de eerste keer ouders mogen worden van onze Rock. In 2014 was er gezinsuitbereiding, want toen kwam Yva ons vergezellen.

Ik kom uit de sportwereld. Heb een HBO-sportopleiding gevolgd, daarna nog mijn Fitnesstrainer A diploma gehaald. En jaren in de sport gewerkt. Toen ik daar de kans kregen om me meer op de voeding gaan richten, heb ik die kans met 2 handen aangegrepen.

Sinds 2011 ben ik dan ook geregistreerd gewichtsconsulente. Ik ben aangesloten bij de BGN. Door deze aansluiting kan men mijn diensten vergoed krijgen via een aanvullende zorgverzekering. Tegenwoorden zijn er steeds meer zorgverzekeringsmaatschappijen die mijn diensten vergoeden. 

 

 

 

Slim With Food

Slim with Food

 

In de sportwereld heb ik veel mensen mogen begeleiding met hun voeding. Omdat mijn passie steeds meer ging liggen op het gebied van voeding ben ik mij gaan specialiseren. Zo heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere, kinderen en ouderen.

Het werken onder een werkgever gaf niet meer genoeg voldoening. Daarom ben ik in 2016 naar de KvK gegaan en was Slim with Food een feit.

Doordat ik nog werkzaam was bij een werkgever ging het opstarten van Slim with Food niet zoals ik zou willen. Daar heb ik vanaf 2017 verandering in gebracht en toen was Slim with Food eindelijk up and running. Ik ging vanaf toen mijn droom achterna; “Zoveel mogelijk mensen helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl”.

Mijn missie

 

Het is mijn missie om zo veel mogelijk volwassenen en kinderen bewust te maken van het belang van gezonde voeding. Er zijn helaas steeds meer volwassenen EN kinderen die kampen met gezondheidsproblemen. Een groot deel daarvan is op te vangen als men op jonge leeftijd krijgt aangeleerd wat een gezonde leefstijl is. Er moet in mijn ogen meer aandacht komen voor een gezonde leefstijl; gezonde voeding & voldoende beweging. 

Het is geen hogere wiskunde. Iedereen weet in grote lijnen wel wat gezond is en wat niet. We hebben soms alleen hulp nodig om onze neus weer de goede kant op te krijgen. En weerstand te bieden aan alle verleidingen om ons heen. 

Slim with Food helpt je graag om je neus de goede kant op te krijgen. 

Facebook

Wist je dat Slim with Food een eigen facebookpagina heeft?

 

Instagram

Uiteraard heeft Slim with Food ook een instagram account waar de nodige informatie gedeeld. 

Linkedin

Slim with Food heeft geen eigen Linkedin account, maar ik ben wel te volgen op Linkedin. En ook hier wordt van alles gedeeld. 

Contact

Slim with Food is via voorstaade mediabronnen te contacteren. Mail of bel je liever. Geen probleem.

 info@slimwithfood.nl  06-29596085