I love my job & I love what I do! Waarom? Omdat ik Ik van alles doe, maar wat ik precies doe is het volgende: Ik begeleid mensen naar een blijvend, gezonde leefstijl. Een leefstijl waarbij je nooit meer een dieet hoeft te volgen. Een leefstijl waarbij je lekker kunt blijven eten en genieten zonder je ooit nog een keer schuldig te voelen.

Wat ik doe?

Is met iedereen die ook maar wil een kennismakingsgesprek aangaan. Dan bespreken we de wensen, doelen en verwachtingen. Vandaaruit gaan we verder kijken. Kijken welk programma het beste bij jou past. Check hier welke programma’s en mogelijkheden er allemaal zijn.

I love my job!

Why? Omdat ik mensen kan en mag helpen naar het bereiken van hun doelen, hun wensen. En dat vind ik super, dat vind ik geweldig. Ik kan oprecht zeggen: “Ik houd van mijn werk”. Hoeveel mensen kunnen dat nu zeggen? Ik ben blij dat ik het in ieder geval wel kan zeggen. Niks fijner en motiverender dan mensen helpen naar een gezonde leefstijl. Dat ze dan ook nog hun gewenste gewicht bereiken is helemaal geweldig.

Een vis geven of leren vissen?

Ooit gehoord van: “Geef een man een vis, en hij heeft eten voor een dag. Leer een man vissen en hij heeft eten van de rest van zijn leven?”. Dit, precies dit….is wat ik doe! Ik geef je geen advies voor 1 dag, ik geef je advies voor je leven. Ik leer je wat een gezonde leefstijl is, hoe je je huidige leefstijl kunt aanpassen naar een gezonde leefstijl en hoe je de rest van je leven deze leefstijl kunt volgen. In een eerdere blog heb ik al eens 5 punten benoemd die belangrijk zijn voor een gezonde leefstijl. Blog gemist? Geen probleem, lees hem nu.

Gezonde leefstijl

Dat een gezonde leefstijl belangrijk is voor iedereen is de afgelopen 2 jaar wel gebleken. De meeste mensen die helaas overleden zijn aan corona hadden onderliggende klachten. Enkele van die klachten waren obesitas, morbide obesitas en suikerziekte. Deze klachten kunnen voorkomen worden door een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl heeft heel veel voordelen. Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via: info@slimwithfood.nl