Waarom een BGN-consulent een goede stap in de juiste richting van een gezonde leefstijl is;

Doelen bereiken:

Er zijn tegenwoordig veel mensen die zeggen dat ze je kunnen helpen met het bereiken van je gewichtsdoelen. En de meeste zullen je ook wel kunnen helpen. De vraag is alleen of het de meest gezonde manier is om je te helpen. Ik kan me heel goed voorstellen dat je na je zoveelste mislukte poging, kiest voor een Quick fix. En dus valt voor de mooie praatjes. Maar helaas (sorry dat ik je uit je dromen moet halen) die Quick fix bestaat niet. Even eerlijk, ja het bestaat wel. Er zijn methodes waarmee je heel snel kunt afvallen. Alleen zijn dat methodes die je niet de rest van je leven kunt volhouden. Als je dan weer ‘normaal’ gaat eten, dan kom je al die verloren kilo’s weer bij. En als je pech hebt dan kom je ook nog meer bij. Dan krijg je het wel bekende “jojo-effect”.

BGN-consulent:

Als je nu kiest voor een BGN-consulent dan weet je zeker dat deze je NIET zal helpen met een Quick fix. Maar hij/zij zal je wel helpen naar een blijvend, gezonde leefstijl. Door te kiezen voor een consulent die aangesloten is bij de BGN weet je de volgende dingen zeker:

  • Een consulent van de BGN werkt met gewone gezonde voeding.
  • Je krijgt advies op maat. Er zal altijd een kennismaking plaats vinden om je doelen en wensen te bespreken en van daaruit zal er een advies op maat volgen.
  • Je krijgt hulp van een gediplomeerde professional. Iemand die heeft geleerd en weet wat er wel en niet mag/kan.
  • Een consulent van de BGN heeft zijn/haar kennis op peil. Dat komt omdat hij/zij elke 4 jaar meerdere bijscholingen of een studie moet volgen. Voldoet een consulent niet meer aan deze eis, dan mag hij/zij geen lid meer zijn van de BGN.
  • Er wordt niet gewerkt met afslanksupplement. Deze mogen niet worden geadviseerd.
  • Dankzij het grote bereik van de BGN is er altijd een consulent in de buurt. Tegenwoordig kan het ook online, dus geen excuus meer over afstand.
  • Je kunt een consulent van de BGN bezoeken zonder een doorverwijzing.
  • Consulenten van een een BGN-consulent kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering.

Meer weten over de BGN en haar consulenten? Klik dan hier.

Ik ben ook aangesloten bij de BGN. Dus als je kiest voor mijn begeleiding dan weet je zeker dat ik aan bovenstaande dingen voldoe. Daarnaast kun je (door mijn lidmaatschap van de BGN) een gedeelte of alles van mijn consulten vergoed krijgen via je aanvullende zorgverzekering.

Meer weten:

Wil je gratis kennismaken? Dit jaar nog gebruik maken van je vergoeding? Weten hoe wij samen je doelen kunnen bereiken en behouden? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier of bel naar onderstaand nummer.