Stiekem zijn we het allemaal: POWERVROUWEN!!

Wij gaan maar door. En kunnen het ook nog allemaal aan. Hier in het zuiden zijn de scholen nu weer 3 weken bezig. En ik weet niet hoe het bij jullie is, maar bij ons houdt dat in drukte en chaos. Wat ook wel weer fijn is, want we komen weer in een ritme. Maar aan het begin van het schooljaar moet er altijd van alles. Van kennismakingsavonden tot kamp, tot sportclubjes die weer beginnen en alles er tussen in. 

Mijn man werkt ook in het onderwijs, dus die is ook 3 weken weer bezig. Wat inhoudt dat doordeweeks ik grotendeels van de zorg voor de kinderen op me neem. Helemaal niet erg, maar soms wel erg druk. Helemaal met mijn parttime job er naast. 
Die op dit moment alles behalve parttime is. Iets met personeels tekort. 

Maar wij powervrouwen gaan door. Ik heb meerder moeders gesproken (krijg je op het schoolplein wel eens) en we zijn het er allemaal overeens; het begin van het nieuwe schooljaar is druk. En is voor iedereen weer wennen. En toch weten wij powervrouwen het altijd weer voor elkaar te krijgen. Wij regelen alles, krijgen alles voor elkaar, werken, doen het huishouden (in mijn geval iets minder goed dan voorheen) en besteden ook nog aandacht aan man en kinderen. 

Vergeet het dus nooit! Jij, wij, ik zijn POWERVROUWEN! En mocht het je onverhoopt een keertje niet lukken weet dan dat er een andere powervrouw klaar staat om je te helpen. Want zo doen wij dat! Voor en met elkaar!