Druk, Druk Druk

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat of is gegaan maar hier is de eerste week na de vakantie pas bezig. En het is heel hectisch. En druk, druk, druk. We moeten alle vier weer even wennen aan dit ritme.

Zo hebben de kinderen moeite met op tijd naar bed gaan EN er ’s morgens weer vroeg uit komen. ’s Avonds regelmatig een woordenwisseling met ze omdat ze het ‘nog te vroeg vinden’. Pech voor hun, wij bepalen hoe laat ze naar bed gaan. Hopelijk gaat het naar het einde van de week steeds beter. Alhoewel, dan staat het weekend weer voor de deur en mogen ze later opblijven. Zo blijven we bezig, maar goed. Daarnaast hebben ze het maar druk met afspreken, hobby’s en bezoekjes aan de fysiotherapeut. 

Voor ons zelf is het ook heel erg aanpassen. Beide hebben we het druk. Manlief moet weer elke dag op en neer naar Eindhoven. En ook al vindt hij dat geen probleem, het is wel weer even wennen. Vroeg al de deur uit en laat pas terug (lees; vlak voor het avondeten). En voor mij is het ook weer wennen en aanpassen.

Ik moet echt even een nieuw ritme vinden en een planning maken om alles geregeld te krijgen qua werk, eigen bedrijf, huishouden, man & kinderen. Deze week gaat me dat nog niet heel goed af.

Zoals jullie wellicht weten ben ik ook nog werkzaam in het lokale zwembad. Daar zou ik 20 uur per week werken, maar wegens vakanties en krappe bezetting draai ik er 25 en soms zelfs meer. Hierdoor houd ik minder tijd over Slim with Food. Waar ik enorm van baal, want ik was lekker bezig (al zeg ik het zelf). Op het moment dat ik niet werkzaam bij mijn parttime job, zijn mijn kinderen thuis. En kan ik ook niet veel doen aan Slim with Food. Dus zoals jullie kunnen lezen, hebben we het maar druk, druk, druk. 

Dus ik moet echt even op zoek naar een goed ritme. En een goede planning maken. En het liefst zo snel mogelijk. Nu alleen nog even tijd zoeken om die planning te maken. 

Hebben jullie hier ook last van? En hoe pakken jullie dit dan aan?

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

 

Stay healthy & stay safe.